Balanced Well-being – Egyensúly YL esszenciális olajokkal.

Az esszenciális olajok felé nyitni, többet jelent, mint illatokat érezni. A lelked nyílik olyan érzésekre melyet az olajok váltanak ki belőle!
Featured Image

Kezdődjön könnyebben a suli

Sok gyermek és szülő számára a tavaszi online tanítás után a szeptemberi visszatérés az osztálytermekbe, a mostani helyzetből adódó különleges szabályok betartása, a folyamatos bizonytalanság érzete és természetesen a tanulás és az osztályzatok miatti izgalom stresszel és szorongással járhat. Az idei iskolakezdés még a szokottnál is nagyobb kihívás mindenkinek.

A Young Living esszenciális olajok használatával a család minden tagját szelíden támogatni tudod, hogy a legjobb testi és lelki egészségben legyetek túl a mostani nehéz időszakon. Az olajokat használhatjátok bedörzsöléssel, illatolással vagy diffúzálással.

A diffúzorok kíméletesen, melegítés nélkül olyan apró molekulákra bontják az illóolaj cseppeket, hogy belélegezve, a tüdőn keresztül pillanatok alatt bekerülnek a véráramba és elérik a kívánt hatást.
Néhány csepp Young Living olajjal könnyen és szelíden tudjuk a gyerekek hétköznapjait támogatni mert az illóolajok rendkívül

  • hatékonyan javítják a levegő minőségét.
  • Legtöbbjük antibakteriális, vírusölő, gombaölő tulajdonságokkal rendelkezik (ennek fontosságáról a mostani helyzetben senkit nem kell külön meggyőzni).
  • A citrom, a narancs, a teafa, az eukaliptusz, a tömjén, grapefruit, illetve a Purification, a Thieves és Melrose Young Living olajkeverékek rendkívül hatékonyak a levegőben található bakteriumok, vírusok kiiktatásában.
  • A levendula nyugtató hatásával az éjszakai alvást segíti.
  • A citrom, borsmenta, citromfű a feladatra fókuszálást , koncentrálást könnyíti, támogatja.

A Baglyos diffúzor a gyerekek kedvence, vidám megjelenésével a kisgyerekek és tinik szobájának kedves színfoltja. 10 különböző szín- és öt különböző hangbeállítás, éjszakai fény funkciói miatt örömmel használják.

A Baglyos diffúzor 5 ml levendula olajjal szeptemberben 10% kedvezménnyel kapható!

Szeretettel várunk közösségünkbe, ha nyitottsággal fordulsz az illóolajok felé, szeretnél minél több esszenciális olajat megismerni és hatásukat megtapasztalni.
Legyél Te is a Young Living közösség tagja!