Balanced Well-being – Egyensúly YL esszenciális olajokkal.

Az esszenciális olajok felé nyitni, többet jelent, mint illatokat érezni. A lelked nyílik olyan érzésekre melyet az olajok váltanak ki belőle!
Featured Image

Nem nehéz minden kezdet ….

Ha már megfordult a fejedben, hogy megtapasztald a természetes élő energiákkal testünk és lelkünk stabilitását támogató  Young Living esszenciális olajokat, akkor a július 11-13 között érvényes promóció Neked szól.

Young Living korrekt, átlátható lehetőséget kínál, hogy regisztrációs költség és vásárlási kötelezettség nélkül legyél tagja a Young Living közösségnek és 24%-os kedvezménnyel  rendelj. A százalékos kedvezményen túl havonta gáláns ajándékokhoz juthatsz, valamint levásárolható, az eltelt hónapok alapján növekvő mértékű visszatérítésre jogosulhatsz.

A promóció idején belépő és minimum 100 PV pont értékben rendelést leadó új tagok a 24%-os kevezményes áron túl és az alap 10% pontvisszatérítés mellé további 30 PV pontot kapnak ajándékba.

Összegszerűen mit jelentenek a PV pontok?
100 PV rendelés értéke ~ 130€. (A 12 db esszenciális olajat és diffúzort is tartalmazó Prémium Kezdőcsomag esetén 180€.)
A vásárlás után járó levásárolható visszatérítés 40 PV, ez ~50€ értékű illóolaj értéke, amit későbbieklben be tudsz váltani.

Kérdés esetén keress elérhetőségeim bármelyikén. Ne feledd, hétfő estig van lehetőség a kedvezménnyel járó regisztrációra!

Közösségünk szeretettel vár mindenkit, aki hívást érez a természetes, magas minőségű esszenciális olajok megtapasztalására. Méltó kezdet , hogy a nemzetközi illóolajnapon tedd meg az első lépést.