Balanced Well-being – Egyensúly YL esszenciális olajokkal.

Az esszenciális olajok felé nyitni, többet jelent, mint illatokat érezni. A lelked nyílik olyan érzésekre melyet az olajok váltanak ki belőle!
Featured Image

Minden hónapban ajándék termékek

A Young Living cég Essential Rewards törzsvásárlói programjában minden egyes hónapban gáláns ajándékokkal köszöni meg bizalmadat, elkötelezettségedet.
Az ajándékok 120, 190, 250,350,450 PV pont eléréséhez kötődnek és a rendelésed PV értéke alaján automatikusan megkapod, így még izgatottabban várod majd a csomagod megérkezését és az új olajokkal magasabb szintre tudod emelni életminőségedet.

Olvass még többet az előnyökről, amellyel az ingyenes és kötelezettségmentes törzsvásárlói regisztráció jár.

2021. januári promóció

MIT TUDNAK AZ AJÁNDÉK OLAJOK?

 • Lemon+ 5ml – Tisztítja az elmét, pezsdítő, élénkítő, melegítő hatású. Illatanyagai erősítik az immunrendszert, elősegítik a relaxációt, csökkentik a depressziót. Antiszeptikus, serkenti a mikrokeringést.
  Középpontomból, tisztánlátásomból cselekszem, így megtartom a feladatomra való összpontosításomat.
 • Slique Tea – Egészséges, tápláló alternatívája a cukros üdítőknek, kávénak. A tea finom kakaópor, fahéj kéreg, ízletes őrölt szerecsendió és tiszta, saját tulajdonú vanília illóolajat valamint jade oolong tea levelek két prémium fajtájának keverékét tartalmazza.
 • Release 5 ml – Ylang-ylang, lavandin, geranium, szantálfa és kék varádics illóolajak keveréke, az egyik legerősebb érzelmi mankót nyújtó olajkeverék.
  Megpihenek és elengedem magam. Elengedek merev struktúrákat, melyek akadályozzák az előrelépésemet.
 • En-R-Gee 15 ml – Rozmaring, boróka, indiai citromfű, szerecsendió, balzsamfenyő, szegfűszeg és fekete bors illóolajok keveréke. Növeli a vitalítást, serkenti a keringést, javítja az éberséget. 
  Képes vagyok belső erőmet úgy mozgatni, hogy közben feltöltődök.
 • Motivation 5 ml – Római kamilla, fekete luc, ylang-ylang, levendula illóolajok keveréke. Segít legyőzni a félelmet és halogatást, stimulálja a tevékenység és teljesítmény érzését.
  Éber vagyok a lelkem hívására és így megtalálom a lelkem természetének való tevékenységeket mely által kiteljesedek.
 • YL törölköző – 100% pamuttörölköző, hogy az újév kezdetén az új fitnesz céljaid támogassa.
 • YL mosható maszk – Könnyű. mosható, kényelmes maszk.