Balanced Well-being – Egyensúly YL esszenciális olajokkal.

Az esszenciális olajok felé nyitni, többet jelent, mint illatokat érezni. A lelked nyílik olyan érzésekre melyet az olajok váltanak ki belőle!
Featured Image

Minden hónapban ajándék termékek

A Young Living cég Essential Rewards törzsvásárlói programjában minden egyes hónapban gáláns ajándékokkal köszöni meg bizalmadat, elkötelezettségedet.
Az ajándékok 120, 190, 250,350,450 PV pont eléréséhez kötődnek és a rendelésed PV értéke alaján automatikusan megkapod, így még izgatottabban várod majd a csomagod megérkezését és az új olajokkal magasabb szintre tudod emelni életminőségedet.

Olvass még többet az előnyökről, amellyel az ingyenes és kötelezettségmentes törzsvásárlói regisztráció jár.

2020. szeptemberi promóció

YL 2020 szeptemberi promóció
  • Cuddly Toy: Ez a kedves zsiráf igazán ölelhető! Újrahasznosítható töltettel kapod, mely melegíthető. Kellemes levendula illattal tölti be a levegőt. (3 év alatti gyermekeknek nem javasolt).
  • Journey On (5 ml): Tökéletes az évszak változásához. Egy különleges illóolajkeverék, mellyel Gary Youngra emlékezünk. Élvezd káprázatos, földes illatát.
  • Idaho Blue Spruce (5 ml): Ezt a különleges esszenciális illóolajat régóta használják fürdőkben, masszázs olajként, és meditáció alkalmával is, köszönhetően élénkítő illatának. Segíti az érzelmeinket nyugtatni és egyensúlyba hozni.
  • Melrose (15 ml): Párologtasd, hogy a téged körbevevő tér pozitív rezgésű legyen, és frissességet árasszon. A Melrose a rozmaring és a szegfűszeg különleges keveréke.
  • Breathe Again Roll-On (10 ml): Az eukaliptusz illóolajok keveréke a lehető legtökéletesebb választás a hűvös őszi napokon. Vidd magaddal ezt a könnyen használható Roll-On-t, és használd, amikor csak szükségét érzed.
  • Lemongrass (15 ml): Könnyű, friss, citrusos aroma egy kis földes alappal. Hagyd, hogy a citromfű elkápráztasson a frissítő, megújító, stimuláló, és egyensúlyba hozó illatával. Munka, tanulás közben diffúzálva segíti a koncentrálást, feladatra koncentrálást.
  • KidScents Slique Toothpaste: Csempéssz egy kis különlegességet gyermeked mindennapos tisztálkodási rutinjába. A Slique és a Thieves esszenciális illóolajok adják e fogkrém finom ízét. Nem csak finom, az egészséges szájhigiénét is fenntartja, fluorid, és egyéb szintetikus anyagok, mesterséges ízfokozók és tartósítószerek nélkül!
  • Essential Rewards exkluzív – Lemon (15 ml): Mialatt tanulsz, vagy dolgozol, hagyd, hogy a citrom segítse elmédet a koncentrációban. A sokak által szeretett citrom segít, hogy könnyebben bírd a terhelést.