Balanced Well-being – Egyensúly YL esszenciális olajokkal.

Az esszenciális olajok felé nyitni, többet jelent, mint illatokat érezni. A lelked nyílik olyan érzésekre melyet az olajok váltanak ki belőle!
Featured Image

Minden hónapban ajándék termékek

A Young Living cég Essential Rewards törzsvásárlói programjában minden egyes hónapban gáláns ajándékokkal köszöni meg bizalmadat, elkötelezettségedet.
Az ajándékok 120, 190, 250,350,450 PV pont eléréséhez kötődnek és a rendelésed PV értéke alaján automatikusan megkapod, így még izgatottabban várod majd a csomagod megérkezését és az új olajokkal magasabb szintre tudod emelni életminőségedet.

Olvass még többet az előnyökről, amellyel az ingyenes és kötelezettségmentes törzsvásárlói regisztráció jár.

2020. júliusi promóció

  • Clarity (15 ml): Amióta beköszöntött a szandál-szezon, még fontosabbá vált lábunk ápolása. Cseppents néhány csepp Clarity és Lavender illóolajat egy kád melegvízbe és élvezd a kényeztető lábfürdőt. Ezt az élményt fokozhatod  azzal, ha a hidratáló krémedbe is cseppentesz belőlük, hogy lábaid igazán boldogok legyenek. 
  • Copaiba (15 ml): Mozogj többet és maradj inspirált! Cseppents Copaiba, Lime s Lavender esszenciális illóolajat a kedvenc bőrápoló termékedbe egy önmasszázshoz a reggeli jóga vagy Pilates előtt, és élvezd a trópusi, nyugtató illatot. 
  • Lavender Mint Daily Shampoo (295 ml): Váljon ragyogóvá a hajad a Lavender Mint Daily Shampoo segítségével. A hajvégeid a levendula és a citrom esszenciális illóolajok keverékének köszönhetően lágyak, ápoltak és erősek lesznek! Mosd meg a hajad, öblítsd és szárítsd, majd egy csepp Young Living V-6 Enhanced Vegetable Oil Complex használatával varázsolj könnyű de tartós frizurát.
  • Lavender Mint Daily Conditioner (295 ml): Biztosítsd hajad számára a szerető gondoskodást. Hajpakolás helyett használd a  növényi alapú hajápolót a nedves hajadon, és hagyd hatni öt percig.  Öblítsd ki és tapasztald meg a táplált és hidratált haj élményét, és élvezd a levendula és a borsmenta káprázatos illatát. 
  • Tangerine (15 ml): Frissítsd fel otthonod ezzel a citrusos illóolajjal. Párologtasd Lemon és Grapefruit esszenciális illóolajokkal együtt a csodás és világos és üde illatért. 
  • Lavender (15 ml): Cseppents egy kis luxust a kézápoló szokásaidba! Cseppents néhány csepp Lavender és Copaiba esszenciális illóolajat folyékony szappan alapba és élvezd az édes és erősítő illatokat. Használj diffúzor stickeket, hogy a gazdag illatok bejárják egész otthonod.  
  • Essential Rewards exkluzív -Basil+ (5 ml): Élvezd a könnyű és egészséges fogásokat a Basil+ illóolajjal. Cseppents egy cseppet a kedvenc mediterrán receptedbe, salátádba vagy levesedbe az igazán aromás löketért. Vegán pesztó, sültek, egytálételek – sosem volt könnyebb feldobni a nyári recepteket!