Balanced Well-being – Egyensúly YL esszenciális olajokkal.

Az esszenciális olajok felé nyitni, többet jelent, mint illatokat érezni. A lelked nyílik olyan érzésekre melyet az olajok váltanak ki belőle!
Featured Image

Minden hónapban ajándék termékek

A Young Living cég Essential Rewards törzsvásárlói programjában minden egyes hónapban gáláns ajándékokkal köszöni meg bizalmadat, elkötelezettségedet.
Az ajándékok 120, 190, 250,350,450 PV pont eléréséhez kötődnek és a rendelésed PV értéke alaján automatikusan megkapod, így még izgatottabban várod majd a csomagod megérkezését és az új olajokkal magasabb szintre tudod emelni életminőségedet.

Olvass még többet az előnyökről, amellyel az ingyenes és kötelezettségmentes törzsvásárlói regisztráció jár.

2020. novemberi promóció

MIT TUDNAK AZ AJÁNDÉK OLAJOK?

  • Citrus Fresh 15 ml Stimulálja a jobb agyféltekét ezáltal javítja a kreativitást. Segíti a tanulást. Hangulatjavító és szorongásoldó. Porlasztva tiszta friss illatot áraszt.
  • Christmas Spirit 15 ml Tisztító olajkeverék örökzöldek, citrusok és fűszerek illatával a karácsonyi ünnepek emlékét idézi boldogságot, békét és biztonságot árasztva.
  • Wintergreen 15 ml Mozgásszervi, izületi problémákon segít. Élénkít, segíti az ébrenlétet. Segít az ülő munka következtében fellépő fejfájás enyhítésében.
  • Northern Lights Black Spruce 5 ml – Ápolja, táplálja és hidratálja a bőrt, ezért száraz bőrre különösen ajánlott. Férfiaknak kiváló. Az illata egyszerre földel és lélekemelő. Magas a rezgése, ez által megerősíti a spirituális oldalunkat, ezért meditációhoz és imádkozáshoz kiváló kísérő olaj. Energetizál és hozzásegíti a szervezetet a magasabb oxigén felvételhez, és így a tiszta gondolatokhoz. Illatától úgy érezzük, egy erdőben járunk.

Meditációhoz és imádkozáshoz kiváló kísérő olaj. Illatától úgy érezzük, egy erdőben járunk

  • R.C. 15 ml Mindenféle légúti megbetegedés esetén természetes segítséget jelent, legyen szó köhögésről, torokfájdalomról, megfázásról. Diffúzálva könnyíti a légzést. Az önbecsülést megerősítő keverék.
  • White Angelica 5 ml Növeli és erősíti az aurát. Frekvenciája semlegesíti a negatív energiákat é biztonságérzetet nyújt.
  • EndoFlex 15 ml Segíti az anyagcserét, támogatja a hormonális egyensúlyt. A kimerült állapotú mellékvesét feltölti.  Élénkít, vitalizál. Az energia háztartásra jó hatással van, így a hasi zsírok eltüntetéséhez is hozzájárul. Aki munkájában túlvállalja magát, azoknak is segít, hogy elengedje a maximalizmust és a helyes megkülönböztető képesség fényében tudja szemlélni feladatait.